Een heerlijke gezellige salon...af en toe een tikkie chaotisch... maar daar hou ik wel van. Het vrolijke karakter van Marieke zorgt voor een persoonlijke sfeer. Marieke heeft veel kennis en kijkt goed naar wat bij jouw past.

Corine

De passie voor het kappersvak zie je terug in het enthousiasme waarmee Marieke en haar team te werk gaan. Met ontzettend veel deskundigheid is geen uitdaging te gek. Ze adviseren je graag over de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van haarmode. Het is altijd een feestje om in de salon te komen. De warmte, gezelligheid de grapjes en het lachen maken de knipervaring bij New Silhouette compleet! Geen andere salon meer voor mij!

Boy

Met mijn volle krullenbos was het altijd zoeken naar de juiste kapper, ik ben bij Marieke al jarenlang in goede handen. Mijn haar heeft de neiging om pluizig te worden en dof, zij weet inmiddels precies het beste in mijn krul naar boven te halen en gaat altijd voor het beste resultaat, neemt de tijd voor je en is pas tevreden als jij straalt. Ze inspireert haar medewerkers op dezelfde manier. Als team zijn zij innovatief, door bijscholing op de hoogte van de laatste trends op gebied van technieken en kleuren en kort geleden is de hele salon ook gerestyld. Ik voel me gezegend dat een dorp als Malden, toch niet echt een metropool, zo’n topkapper heeft.

Sandra